Beste donateur,

 

Als je erover nadenkt om dit project te steunen maar er nog niet helemaal over uit bent of je dit gaat doen moet je dit echt even lezen.

 

Jungle Boogie is een project die het doel heeft om het Rotterdamse zomercarnaval, wat al jarenlang een publiekstrekker is van meer dan een half miljoen bezoekers, nieuw leven in te blazen.

 

Een groep van meer dan 50 professionele dansers worden door 7  top choreografen geleid in het creatieproces van een heus dansend oerwoud genaamd: Jungle Boogie

Een koningin met paradijsvogels om zich heen die op een praalwagen staat, geplaatst voor een vrachtwagen gedecoreerd als een inheems jungle paleis. 

 

Zij kijkt neer op een groep van apen, panters, zebra's, giraffen, slangen, leeuwen, stokstaartjes, tribals, planten en bomen!

 

De parade zal 6 uur lang door het centrum van Rotterdam trekken en meer dan een half miljoen mensen uit heel Nederland entertainen.

 

Dit wordt de eerste keer dat professionele dansers zich verzamelen en zo een lange voorbereiding nemen in de aanloop van de optocht. Dus de kwaliteit van de showdansers zal hoger dan ooit tevoren zijn.

 

Ook de kostuums, het decor en de muziek zijn allemaal professioneel geproduceerd en afgestemd op elkaar zodat het een naadloze integratie wordt van al deze elementen bij elkaar.

 

Op deze manier wordt er een enorme stimulans gegeven aan het werkveld voor de artiesten betrokken zijn bij het project. Daarnaast inspireert de groep enorm tot verbroedering en saamhorigheid. Het doel van Jungle Boogie is om mensen het gevoel te geven dat samen het leven vieren door middel van lachen, zingen en dansen ons bij elkaar brengt en men gelukkig maakt!

 

Dit project kan alleen plaatsvinden wanneer de financiën daarvoor toereikend zijn en wij hopen met uw steun ervoor te zorgen dat het een geslaagde eerste keer wordt.

 

Elke donatie zal direct gestopt worden in de productie van Jungle Boogie en afhankelijk van uw donatie wordt u beloond op originele Jungle Boogie wijze!

Wij hopen dan ook echt dat u hiermee overtuigd bent om te doneren!

 

Hieronder vindt u wat meer informatie !